Shërbime me efikasitet të lartë

NE OFROJMË ZGJIDHJE TË SHPEJTË DHE TË FUQISHME PËR TRANSPORT

Ne kemi një përvojë pune të gjatë dhe të suksesshme, punë me të cilën u kemi shërbyer bashkatdhetarëve tanë, në Kosove por dhe në Evropë. Njëkohësisht ne kemi krijuar miq e bashkëpunëtorë të huaj! Ne garantojmë me punën tonë: Siguri, Korrektësi, Shpejtësi, ndihmë dhe mirëkuptim edhe për ata që kanë nevojë.

Kryejm keto shërbime:

- Transportin e Shkallëve nga mermeri dhe graniti.

- Transportin e Tavolina, karrikave të ndryshme.

- Transportin e Kuzhinave, Dhoma Gjumi, Mobile të ndryshme.

- Transportin e Dyerve dhe Dritareve.

- Transportin e Rrethojave (Gilinderave) të gjatsive të ndryshme. etj

Transporti

Dorëzimi

Malli merret dhe dërgohet në shtëpinë tuaj duke ja dorzuar personit të autorizuar nga ju ne Atdhe

Flota transportuese

Posedojmë flotën transportuese e cila i plotëson të gjitha kërkesat e klientëve tanë në Gjermani dhe Kosovë

Mirëmbajtje

Regjistrimin e mallit në mënyrë të përpiktë për çdo artikull.

Besueshmëri

Ne jemi e vetmja kompani që garantojmë klientët tanë në të gjitha mënyrat e mundshme

Çmime të favorshme

Kemi ofertat më të mira në treg si dhe ju mundësojmë që të merrni ofertë të personalizuar

Transport i shpejtë

Dorëzimi i dërgesave realizohet në afatin më të shpejtë të mundshëm

KONTAKTI

KONTAKTI - Gjermani

Wimmerweg 1, 83052,
Bruckmühl, Germany


Telefoni / +491733228749

rama@ramatransporte.com

KONTAKTI - KOSOVË

Telefoni / +377 44 162 906

© RAMA TRANSPORT 2017 Të gjitha të drejtat e rezervuara.|